RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Росії офіційно призначили нового прем'єра: оприлюднено компромат на нього

Російська Державна Дума проголосувала за призначення новим прем'єр-міністром Михайла Мішустіна, колишнього глави Федеральної податкової служби РФ.

За Мішустіна проголосувало 383 російських депутата. Утрималися члени партії КПРФ. При цьому новий прем'єр встановив рекорд - він перший в історії Росії, проти якого не проголосував жоден депутат.

У той же час, на Мішустіна вже з'явився компромат. Telegram-канал "Проект" повідомляє, що новий російський прем'єр-міністр веде розкішний спосіб життя і приховує його. Зокрема, глава Федеральної податкової служби Росії може володіти нерухомістю вартістю в кілька сотень мільйонів рублів.

При цьому Мішустін приховує землю на Рубльовці (район елітних особняків під Москвою) від державного реєстру - вона записана на Російську Федерацію. Як зазначається в розслідуванні, Михайло і Владлена Мішустіни стали власниками особняка на Ніколіній горі в котеджному селищі Коттон Вей в 2001 році - тоді нинішній кандидат в прем'єри РФ був ще заступником міністра з податків і зборів. Площа будинку становить майже 900 "квадратів". Площа ділянки, на якій розташовано особняк, становить 5,5 тис. кв. метрів. Подібна ділянка з будинком такої ж площі в цьому селищі оцінюється майже в 600 мільйонів рублів (близько 234 млн гривень).

Як раніше повідомляв "Апостроф", новий прем'єр-міністр Росії Михайло Мішустін потрапив в базу сайту "Миротворець" через Крим.