RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Школяр у Росії напав на вчительку і влаштував погром в класі: відео

У Москві, РФ, в школі учень восьмого класу напав на вчительку, розбив їй голову і влаштував погром в класі.

Про це повідомляють російські інформаційні видання з посиланням на дані місцевого слідчого комітету.

Відзначається, що юнак схопив пульт від інтерактивної дошки і напав на вчительку після того, як вона порвала йому навушник. Жінка зробила це, коли помітила, що учень слухає музику на уроці.

Внаслідок нападу у вчительки розсічена шкіра на голові, її доставили в лікарню. За фактом нападу в Слідчому комітеті російської столиці почали розслідування і провели перевірку.

"Проводяться необхідні перевірочні заходи, спрямовані на встановлення всіх фактів, зазначених у статті. За результатами перевірки буде прийнято процесуальне рішення", - заявили російські слідчі.

Щодо нападника вдалося з'ясувати, що це 15-річний юнак, який має проблеми з дисципліною, часто залишався на другий рік і виховує його бабуся. Він також стоїть на обліку в інспекції у справах неповнолітніх.

Слід також зазначити, що директор школи, де стався інцидент, заявив, що "конфлікт вже залагоджено".

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про зміни в українській системі шкільної освіти, так, у школах країни мають намір обмежити кількість дітей в класі, директорів обиратимуть на конкурсі, а учні зможуть обирати частину предметів для навчання.