RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Цар без трусів: в Росії розгорівся скандал через пікантну фотожабу з георгіївською стрічкою

Роскомнадзор на вимогу Генпрокуратури Російської Федерації вніс до реєстру забороненої інформації зображення на популярному інтернет-ресурсі "Луркоморье" з темношкірим чоловіком, російським прапором, іконою та георгіївською стрічкою на пенісі.

Про це повідомив у своєму Telegram-каналі один із засновників неформальної інтернет-енциклопедії "Луркоморье" Давид Хомак.

"Боже, як перестати іржати. Роскомнадзор тільки що заборонив цю картинку, як" Матеріали, які виражають явну неповагу до суспільства, держави, Конституції, офіційних державних символів Росії і глави держави ", - прокоментував він цю інформацію.

Заборонене Роскомнадзором зображення було опубліковано на сторінці "Луркоморье", присвяченій негроїдній расі. Рішення про заборону було прийнято в понеділок, 10 лютого.

У середу, 12 лютого, зображення темношкірого татуйованої чоловіка, який сидить на тлі прапора Росії зі свастикою на грудях і георгіївською стрічкою на пенісі все ще присутнє на сайті "Луркоморье".

Як повідомляв "Апостроф", в Росії новим заступником голови Держдуми призначений Олексій Гордєєв, якого в інтернеті порівняли з Гітлером.