RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Психанув: в Росії влаштували полювання на дівчат-промоутерів

У Москві, в Любліно, чоловік розстріляв з пневматичного пістолета двох промоутерів, які закликали людей на розпродаж одягу в одному з місцевих магазинів.

Про це повідомляє Telegram-каналі "112".

Дівчата підробляли в магазині одягу і зазивали через гучномовець людей на розпродаж. Місцевий житель не витримав і вистрілив в них прямо з вікна.

18-річна Вероніка Земскова отримала поранення в ногу, 17-річної Ельвірі Литвиненко пощастило більше, куля потрапила в капюшон. Зараз на місці працюють співробітники поліції, шукають стрільця.

Відзначимо, що це не перший подібний випадок в Любліно. У 2016 році в Москві чоловік розстріляв з мисливської рушниці 25-річну дівчину, рекламувати магазин хутряних виробів, вона загинула на місці.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Москві (Росія) біля будівлі Федеральної служби безпеки на Луб'янці відбулася стрілянина з російськими агентами. В результаті було поранено п'ятеро людей, троє - загинули.

Також стало відомо, що в ФСБ знали про атаку, яка планувалася в день виступу президента РФ Володимира Путіна на концерті в честь Дня працівників органів безпеки