RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Різанина на очах у дітей: фото і нові дані про росіянина, який вбив дружину та її батьків

Житель російської столиці Москви Станіслав Іванов, який скоїв потрійне вбивство, перебував під дією психотропних препаратів.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

Сусіди по будинку, де в ніч на суботу, 21 березня, чоловік на очах своїх малолітніх дітей по-звірячому розправився з дружиною та її батьками, вважали цю сім'ю цілком благополучною, ніколи не чули ні скандалів, ні істерик.

В мережі опубліковано фото вбивці.

За інформацією з правоохоронних органів, у чоловіка, який був співробітником аудиторської компанії, були серйозні проблеми на роботі. Йому здавалося, що всі співробітники налаштовані проти нього, намагаються підставити і звільнити. Щоб привести думки в порядок, Станіслав почав приймати психотропні препарати.

Увечері напередодні вбивства у чоловіка почалися галюцинації. Йому здавалося, що дружина, теща і тесть хочуть його вбити. На допиті він заявив, що оборонявся. Слідство планує призначити Станіславу психіатричну експертизу.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в російському місті Липецьку чоловік зарізав доньку, поранив дружину і другу дитину, а після цього наклав на себе руки. Чоловік був главою відділу продажів в одному з місцевих автосалонів, а його дружина мировим суддею.