RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не станемо на коліна: Лукашенко зловив Путіна на новій підлості

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що у відповідь на відмову Росії спільно розробляти ракетне озброєння і надати полігон для його випробувань, його країні потрібно будувати свої ракети.

Як повідомляє сайт президента Білорусі, таку заяву Лукашенко зробив під час відвідування дослідно-випробувальної ділянки науково-виробничого ТОВ "ОКБ ТСП" в Мачулищах.

"Нам потрібна своя ракета. Ми не можемо створювати зброю, через яку ми будемо залежати від інших країн. Ніхто нам цю зброю просто так не дасть. Це нам ще пощастило домовитися з китайцями, їм треба покланятися за це. Але далі залежності цієї бути не повинно", - зазначив глава Білорусі.

Крім того він різко висловився на адресу Російської Федерації.

"Не треба перед росіянами ставати на коліна. Це сигнал: якщо наш найближчий союзник мало того, що не погодився з нами ракету зробити, а полігон не надає, - слухайте, це питання", - заявив Лукашенко.

Як повідомляв "Апостроф", між Білоруссю і Росією останнім часом спостерігається все більше суперечностей, глава країни Олександр Лукашенко йде на загострення відносин.