RU  UA  EN

Субота, 25 травня
  • НБУ:USD 39.75
  • НБУ:EUR 42.80
НБУ:USD  39.75
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

Всі новини

У Росії сталася кумедна історія з "атлантом" Путіним на стіні будинку: фото

Зображення президента Росії Володимира Путіна в образі атланта, який тримає на плечах земну кулю, що з'явилося в місті Коломиї (РФ) до дня народження російського лідера, зазнало ряд змін, внаслідок яких перетворилося на їдку сатиру.

Знімки, які ілюструють зміни, що відбулися з графіті, опубліковано на Facebook-сторінці Грані.ру.

Первісне зображення на стіні житлового будинку в Коломні наніс художник з Єкатеринбурга Іван Пчелін, який професійно займається створенням картин на фасадах.

Графіті, що зображує Володимира Путіна в образі Атланта, який тримає на плечах земну кулю, супроводжувалося написом: "Ти підтримуєш світ, весь світ підтримує тебе!". Малюнок був закінчений 7 жовтня 2019 року, коли російський президент святкував свій день народження.

Нещодавно в цю роботу троє місцевих жителів внесли невеликі правки, намалювавши замість земної кулі величезну царську корону. Щоб приховати цей натяк на вічне царювання в Росії Путіна, влада зафарбувала зображення вінця, залишивши порожнечу, яку тепер напружено тримає президент Росії.

"У Коломні затримали трьох хлопців за перетворення тупої пропаганди в протестне мистецтво. Потім влада продовжила акцію. Зафарбувавши корону, вони показали, що Путін тримає на плечах пусте місце", - сказано в підписі до опублікованих знімках.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в російському місті Санкт-Петербурзі затримали двох молодих хлопців, які на стінах будинків наносили граффіті із зображенням президента Росії Володимира Путіна і погрозами його життю.