RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Лукашенко жорстко відреагував на протести в Білорусі і зробив попередження учасникам мітингу

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає, що на акції протесту після виборів вийшли дармоїди, яким нема чого робити, і пообіцяв знайти для них роботу.

Як передає Белта, про це білоруський лідер заявив в середу, 12 серпня, на нараді з актуальних питань.

"Основа всіх цих так званих протестуючих - люди з кримінальним минулим і сьогодні безробітні. Немає роботи, значить,"гуляй дядьку по вулицях і проспектах". Тому я по-доброму прошу і попереджаю всіх: влаштуватися на роботу тим, хто не працює", - підкреслив Лукашенко.

За словами білоруського президента, всі громадяни, які не працюють, "повинні бути вивчені, і їм повинна бути запропонована робота". Він також доручив правоохоронним органам і державним структурам забезпечити виконання даних вказівок.

"Хочу попередити деяких наших, м'яко кажучи, обуржуазнених громадян: не дай бог хтось комусь буде видавати липові довідки про працевлаштування. Все повинно бути чесно і порядно", - пригрозив Лукашенко.

Як повідомляв "Апостроф", протестуючи проти насильства під час розгону акцій протесту, які проходять в Білорусі після президентських виборів, жінки шикуються в живі ланцюги вздовж вулиць, а відсутність в країні інтернету змусила білорусів звернутися за допомогою до Ілона Маска.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: