RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Лукашенко знову поговорив з Путіним: спливли гучні подробиці

В неділю, 16 серпня, президент Білорусі Олександр Лукашенко провів телефонну розмову з президентом РФ Володимиром Путіним. Предметом розмови стали події, що відбуваються в Білорусі.

Про це з посиланням на прес-службу глави Білорусі повідомляє агенство БЕЛТА.

За офіційною інформацією, Лукашенко і Путін обговорили ситуацію в Білорусі. Президент Росії висловив свою думку з приводу подій, що відбуваються в країні.

"Глави держав провели ґрунтовні консультації з усіх питань. Лідери країн ще раз підтвердили домовленість, що в разі загострення ситуації в частині зовнішніх загроз боку реагуватимуть спільно відповідно до положень, передбачених Договором про колективну безопасності", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент Білорусі Олександр Лукашенко провів розмову з главою Росії Володимиром Путіним. Лукашенко заявив, що РФ при першому запиті надасть всебічну допомогу щодо забезпечення безпеки Білорусі в разі зовнішніх військових загроз.

Додамо, що в неділю, 16 серпня, в Мінську на площі Незалежності проходить мітинг на підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка.