RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Мітинги за Лукашенка і проти нього порівняли на фото - це пояснює все

У неділю, 16 серпня, в Мінську на площі Незалежності відбувся мітинг на підтримку Олександра Лукашенка, в той же час біля Стели зібралися білоруси, які виступають проти глави держави і засуджують силове придушення масових протестів в країні.

Відповідні фото, які дають змогу оцінити кількість громадян, які прийшли на мітинги з однієї і з іншої сторони, показали в Telegram-каналі Baza.

"Мінськ. Зверху - мітинг за Олександра Лукашенка. Знизу - проти нього. Поки Лукашенко каже, що до нього прийшли 50 тисяч людей, народ продовжує підходити до Стели", - прокоментували фото в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", 16 серпня в Мінську на площі Незалежності на мітингу президент країни Олександр Лукашенко вперше після жорсткого придушення масових протестів в країні виступив перед білорусами і закликав їх зберегти країну і свої родини.

Під час свого виступу Олександр Лукашенко згадав 90-ті роки і кризу в Білорусі, побачив у протестах на вулицях країни вплив Заходу і організаторів з-за кордону, а також погрожував білорусам втратою країни.