RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Саакашвілі зробив заяву з приводу ймовірного прем'єрства в Грузії

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ України, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі погодився зайняти пост прем'єр-міністра Грузії, якщо на парламентських виборах 31 жовтня перемогу отримає опозиція.

Як передає "Апостроф", про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За словами Саакашвілі, він згоден очолити грузинський уряд на період стабілізації економічної ситуації.

"Безумовно, я хочу допомогти моєму грузинському народу вийти з кризи. Тому я оголосив, що згоден бути перехідним прем'єр-міністром не на повний термін, а на стабілізаційний період, поки нам не вдасться подолати глибоку економічну кризу, в якій зараз перебуває Грузія", - зазначив Саакашвілі.

Також екс-президент Грузії наголосив, що в Україні продовжує виконувати свої функції голови виконавчого комітету Національної ради реформ.

"Наразі я перебуваю в Україні й виконую свої функції голови виконавчого комітету Національної ради реформ. Ми готуємося до чергового засідання Нацради, на яке у нас є дуже важливий порядок денний. Ми запропонуємо на засіданні комплексні реформи надрокористування, підключення до електрики, судову реформу й реформу ДАБІ. Крім того, незабаром парламент розгляне запропоновані нами раніше реформу митниці, введення податку на виведений капітал і реформу приватизації. Також я продовжую поїздки Україною і працюю в штатному режимі", - написав він.

Також Саакашвілі наголосив, що не обирає між двома країнами: "Моя боротьба триває і тут, і там".

Читайте також матеріал "Апострофа" - Саакашвілі не чекає нинішня влада, та й в опозиції багато хто буде йому не радий - в Грузії прокоментували повернення екс-президента.