RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Азербайджан заявив про ракетний удар з території Вірменії: відео

В Міноборони Азербайджану повідомили, що в понеділок, 5 жовтня, вірменські війська завдали ракетного удару по території країни в ході бойового зіткнення за Нагірний Карабах, яке розпочалося в кінці вересня.

Про це йдеться в повідомленні Telegram-каналу Azərbaycan Respublikası Müdafiə Nazirliyinin.

ППО Азербайджану вранці 5 жовтня зафіксували пуск ракет по азербайджанських територіях з позицій Вірменії.

"Технічні засоби радіолокаційних систем сил ППО Азербайджану зафіксували пуск ракети, випущеної з Азербайджану зі стартових позицій у Джермукському, Гафанському і Бердському районах Вірменії. Противник, притиснутий по всьому фронту, систематично завдає ракетних ударів з території Вірменії по густонаселених районах Азербайджану і цивільній інфраструктурі на території країни", - йдеться в повідомленні.

У той же час в міністерстві оборони Вірменії заперечили факт обстрілу території Азербайджану з боку Вірменії і заявили, що його вели з окупованих територій.

Як повідомляв "Апостроф", раніше президент невизнаної республіки Нагірний Карабах повідомив про підготовку ударів по Азербайджану.

До слова, президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що вони готові припинити вогонь, якщо Вірменія запропонує план виведення військ з Нагірного Карабаху.