RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Російський "мауглі" з народження жив у лісі - недавно у нього померла мама: фото і відео

У Росії в підмосковному лісі виявили хатину, в якій жив хлопчик з батьком. Крім барака для житла, в лісі збудували "кухню" і туалет.

Про це повідомляє "Мослента".

Хлопчикові вісім років і він жив тут з самого народження. Мама померла навесні 2020 року. Батько родом з Узбекистану, працює в місті. Він хоче відвезти сина на батьківщину, але через карантин поки що закриті кордони.

За словами бездомних, які жили поруч з ними, хлопчик іноді ходив помитися і випрати речі до знайомих в квартиру, які живуть недалеко від лісу.

Хлопчик зараз перебуває в одній з московських лікарень. Його забрали туди, після того, як "нічийну" дитину на дитячому майданчику побачили жителі сусіднього мікрорайону і викликали інспектора у справах неповнолітніх.

У посольстві Узбекистану кажуть, що знаходяться в контакті з районними відділами опіки і внутрішніх справ. Дипломати намагаються допомогти в оформленні сертифікатів на повернення батька з сином в Узбекистан. У дитини немає жодного документа. Його батьки не оформили навіть свідоцтво про народження. Скоро хлопчика переведуть в дитячий реабілітаційний центр.

Як повідомляв "Апостроф", в минулому році в Москві в квартирі рятувальники виявили 5-річну дівчинку-мауглі.