RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У мережі опублікували фотографію ймовірної третьої дочки Путіна

У понеділок, 30 листопада, в соцмережі була опублікована нова фотографія Єлизавети Кривоногов, яку в російських ЗМІ називають імовірною позашлюбною дочкою президента Росії Володимира Путіна і Світлани Кривоногов.

Знімок опублікував на своїй Facebook-сторінці креативний директор журналу "Сноб" Ренат Давлетгільдеев

Судячи з усього, знімок було зроблено на якомусь розважальному заході. Ймовірна дочка президента РФ (на фото - ліворуч) позує з подругою, тримаючи в руці коктейль і сумку Луї Віттон. Крім знімка, опубліковано також відео, на якому дівчинка танцює разом з молодим хлопцем.

"Третя дочка, до речі, реально копія царя. І, здається, навіть з почуттям гумору - танцює в тіктоку, дружить з симпатичним хлопцем в оффвайті", - прокоментував він опубліковані кадри.

Раніше про неймовірну схожість дівчинки з Володимиром Путіним повідомили журналісти групи "Проект": комп'ютерний аналіз показав схожість Путіна та молодшою Кривоногих на 70,44%.

Пприпускається, що Єлизавета Кривоногих народилася в 2003 році.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі були опубліковані підліткові знімки рідних дочок президента Володимира Путіна - Катерини Тихонової та Марії Воронцової.