RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Яд нанесли на нижню білизну: ФСБшник зізнався в отруєнні Навального і розкрив деталі операції

Співробітник Федеральної служби безпеки (ФСБ) Російської Федерації Костянтин Кудрявцев, який брав участь у замаху на російського опозиціонера Олексія Навального, зізнався в скоєному і розкрив подробиці операції.

Про це повідомили на сайті The Insider.

Як стверджують в публікації, про отруєння Кудрявцев розповів в розмові з Навальним, який представився помічником директора ФСБ Миколи Патрушева. Серед іншого він пояснив, що життя Навальному врятували своєчасний дії пілотів, які вчинили посадку, і атропін, введений лікарями швидкої допомоги. Крім того, онуточніл, що отрута був нанесений на труси, причому в зачистці слідів фсбшниками допомогли співробітники транспортної поліції.

"Раніше Володимир Путін вже де-факто валідованого результати розслідування The Insider і Bellingcat, коли не став заперечувати, що зазначені в статті ФСБшники були поруч з Навальний в ті самі дати. Тепер, коли зовнішність і голос Костянтина Кудрявцева відомі всім, у російської влади залишається лише один спосіб спростувати наші дані - дозволити Кудрявцеву дати публічне інтерв'ю, щоб всі змогли порівняти його голос з голосом на записи ", - говорять автори публікації.


Як повідомляв "Апостроф", російського опозиціонера Олексія Навального намагалися отруїти повторно перед його відльотом до Берліна (Німеччина), де він згодом проходив лікування в клініці "Шаріте".