RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Росіянин посадив на ланцюг коханця своєї дружини - чоловік сидів в "полоні" в лазні: відео

У Сибіру в селі Скарюпіно (Кемеровська область) чоловік посадив на ланцюг коханця своєї дружини.

Сюжет про любовно-кримінальнe історі. показали на російському ТБ.

Олександр Лапшин відбив дружину у свого друга дитинства - В'ячеслава Махонина. Але той вирішив, що дружину треба повертати в сім'ю. При зустрічі чоловік побив суперника, потім накинув йому на шию залізний ошийник і закрутив болти. Потім відвів "бранця" в гараж і пристебнув ланцюг на замок до трактора. Однак відразу зглянувся - вирішив, що замерзне, і перестібнув колишнього друга до труби в лазні.

Олександр зламав замок і прибіг до своєї коханої з ланцюгом на шиї. Зняти його не вдалося і вони викликали поліцейських.

"Я на роботі був, коли подзвонила моя співмешканка, що Махонін В'ячеслав Вікторович повинен заїхати на роботу завести її документи. Я вийшов, його зустрів, культурно попросив сісти в машину - поговорити. Моя співмешканка, це його дружина, пішла від нього до мене. Ось і все. Погрожував, привіз сюди. Зайшли в гараж. Спочатку побив. Потім відібрав документи і мобільний телефон, накинув на шию ланцюг, пристебнув до трактора", - розповів Лапшин.

Після його відвели в баню і пристебнули до труби, де він пробув в ув'язненні 1,5-2 години.

Порушено кримінальну справу за статтею "Незаконне позбавлення волі". З підозрюваного взяли зобов'язання про явку. Йому загрожує два роки в'язниці.

"Ми з ним приїхали, почали вести розмову, він не зрозумів, він навіть не став слухати нічого, він почав ще й бешкетувати! Ну і все, я його пристебнув, щоб він від мене не пішов, щоб довести розмову до кінця", - розповів Махонін.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік, який "застукав" свою дружину з коханцем, побив автомобіль свого суперника і вікна в його квартирі.