RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Він народився не в Петербурзі: астролог дав цікавий прогноз про Путіна

Відомий астролог Влад Росс розповів про місце народження президента РФ Володимира Путіна і що його чекає в 2021 році.

Про це він розповів в ефірі програми "Розклад Кулініча" на телеканалі Апостроф TV.

"Я думаю, що у нього взагалі складеться складна ситуація в 2021 році. Я йому прогнозую останній життєвий соляр на планеті Земля. За деякими даними, Путін народився не в 1952 році, а в 1950-му. Йому насправді 70 років, і він має в з'єднанні Місяць і Плутон в знаку Лева. Лев - це знак царственої особи, це "я наказую, а ви всі холопи", "я ухвалюю рішення сам", "вся Росія належить виключно мені, а ви всі хто такі". Ось ці королівські амбіції у нього вписані в гороскопі 1950-го, але народився він 7 жовтня в Сибіру. Ні в якому Петербурзі він не народжувався", - сказав астролог.

Астролог відзначив, що 2021-й - рік великих змін в Росії.

"Уран - символ повалення влади, великих змін, зміни всіх еліт. Абсолютно всі шишки полетять в 2021 році. Якраз Уран перетинає найвищу частину гороскопу Росії. Уран входить в будинок влади. Можливо повторення Болотної площі, революції. Навальний не випадково воскрес. Про це говорив ще монах Авель, пророкуючи, що після довгого правління одного з політиків прийдуть 10 королів на годину. Перший з них помре, але воскресне. Дуже схоже на Навального. Був такий пророк Авель - монах, який жив в середніх віках", - сказав Росс.

Детальніше про те, що обіцяють зірки в 2021 році всім знакам Зодіаку, читайте в матеріалі "Апострофа": У 2021-му Україна почне виповзати зі складностей і закінчиться війна - астролог Влад Росс.