RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Провів три доби в лісі: в Росії знайшли екс-головного лікаря лікарні, де лікувався Навальний

У Росії знайшли колишнього головного лікаря лікарні, в якій після отруєння перебував опозиціонер Олексій Навальний, міністра охорони здоров'я Омської області Олександра Мураховського, який 7 травня загубився на болотах під час полювання.

У прес-службі адміністрації Омської області повідомили російському виданню "Підйом", що чиновник знайшовся і відчуває себе нормально.

"Міністр охорони здоров'я Омської області Олександр Мураховський вийшов до людей в районі села Басла. Знаходиться в нормальному стані. Зараз проходить обстеження в лікарні Большеуковського району", - сказано в офіційному повідомленні.

Виданню "База" стали відомими подробиці пригод глави омського МОЗ.

Виявляється, чиновник в складі групи мисливців їхав на квадроциклі замикаючим і в якийсь момент зіткнувся з березою. Його зникнення товариші не помітили, а міністр, коли відійшов від свого транспортного засобу, втратив орієнтацію і збився зі шляху. Телефону у нього з собою не було, оскільки мобільного зв'язку на болотах немає.

Мураховський ночував в якомусь вагончиків, де знайшов так званий "чойс" - бомж-пакет з продуктами. Тут була буржуйка і чайник. Наступного ранку Олександр пішов у напрямку населених пунктів, дорогою бачив вертоліт рятувальників, що пролітав над ним, махав руками, проте його не помітили.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії жертвою випадкової кулі став заступник мера міста Новоуральська Михайло Черницький - його випадково застрелили на полюванні.