RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Під час інтерв'ю з російським журналістом на відео "засвітилася" гола жінка: пікантні кадри

Російський тележурналіст Дмитро Єловський під час включення в прямий ефір телеканалу "Україна" для коментаря з приводу зустрічі Путіна і Лукашенка використовував в якості оператора оголену жінку, яка випадково потрапила в кадр під час телетрансляції.

Відео цього курйозного випадку опубліковано на Facebook-сторінці "Детектор медіа".

У підписі до опублікованих кадрів уточнили, що ведучі хотіли поспілкуватися із заступником головного редактора російського каналу "Дождь" Дмитром Єловським про зустріч президентів Росії і Білорусі Володимира Путіна і Олександра Лукашенка в Сочі. Під час прямого включення російський журналіст стверджував, що не чує своїх співрозмовників в київській студії, а в цей час оператор, яка вела зйомку, навела об'єктив камери на себе.

Як виявилося, зйомку під час прямого включення з будинку російського журналіста, вела, як мінімум, до пояса оголена жінка.


"Як думаєте, скільки ще трешу цього року побачимо в ефірі телеканалу?" - ставлять риторичне запитання українські медіа-експерти в підписі до відео.

Як повідомляв "Апостроф", раніше член канадського парламенту і соратник прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо по Ліберальної партії Вільям Амос знову відзначився дивним вчинком. Під час онлайн-засідання Палати громад він помочився на очах у своїх колег.