RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Довелося брати штурмом: в Росії затримали екс-поліцейського, який стріляв з квартири по перехожих

Колишнього поліцейського, який з вікна своєї квартири в Єкатеринбурзі стріляв з карабіна по перехожих, затримали.

Про це повідомляє місцеве видання E1.ru.

За інформацією журналістів, 48-річного стрільця затримали після штурму, в якому брали участь бійці спецпідрозділу СОБР.

Місцеві ЗМІ також стверджують, що колишньому поліцейському, який стріляв по перехожих, навіть вдалося взяти заручника.

"Стрілець намагався взяти заручника - випадкового перехожого. У квартирі молода людина змогла вирватися і втекти", - йдеться в повідомленні.

Перед штурмом в будинку, де забарикадувався стрілок, прогримів вибух, а з під'їзду пішов білий дим, після чого бійці спецназу штурмували квартиру колишнього правоохоронця.

"Хіммашевський стрілок затриманий. Його вивели живим. У його квартирі на 4-му поверсі зараз працюють правоохоронці ... На балконі квартири стрілка з'явилися силовики", - додали журналісти.

За даними Telegram-каналу 112, стрільцем виявився Сергій Болков, який працював в міліції в званні старшого прапорщика. Чоловік звільнився з органів в 2011 році, і потім працював в приватному охоронному підприємстві "Град". На нього також був зареєстрований карабін.

За фактом стрілянини в Єкатеринбурзі Слідчий комітет порушив дві кримінальні справи стосовно Болкова за статтями "Замах на вбивство малолітнього" та "Посягання на життя працівника правоохоронного органу".

Раніше ми розповідали, що в Єкатеринбурзі чоловік забарикадувався у своїй квартирі і став стріляти з карабіна по перехожих.