RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

24 червня

Всі новини

"Аж до військового конфлікту": Лукашенко допустив перекидання військ Росії в Білорусь через НАТО

Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко, який нещодавно зустрічався з главою Росії Володимиром Путіним на яхті в Сочі, заявив, що в Білорусь, в разі "активізації в НАТО" будуть перекинуті російські війська.

Про це повідомляє "СБ. Білорусь сьогодні".

Про це Лукашенко сказав в ході наради з питань білорусько-російського співробітництва, яка проводилася за підсумками його зустрічі з Путіним в Сочі.

Він уточнив, що умови перекидання військ РФ до Білорусі ще належить обговорити. Лукашенко додав, що мова не йде про перекидання російських військових на постійній основі і створення спеціальних військових баз.

"І це нам не потрібно. Тому що за нашою концепцією військової безпеки Союзної держави в цьому поки немає ніякої необхідності. Буде якась настороженість, будемо ми бачити активізацію в НАТО, аж до військового конфлікту, протягом доби (бази у нас, аеродроми та інше визначені) російські підрозділи і війська будуть перекинуті в Білорусь", - заявив Лукашенко.

Читайте також матеріал "Апострофа": Лукашенко стоїть на колінах, він відрізав собі шлях на Захід - російський правозахисник.