RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Загадкова смерть російського міністра: названа причина його загибелі

24 липня в лікарні помер міністр зв'язку і цифрового розвитку Амурської області Олександр Курдюков. Йому було 39 років. У ЗМІ з'явилася інформація про причини його смерті.

Про це повідомив Telegram-канал LIFESHOT.

Нагадаємо, що Курдюков потрапив до лікарні після того, як побився під час відпочинку на турбазі з майстром спорту з пауерліфтингу.

Причиною конфлікту стало грубе висловлювання з боку спортсмена на адресу дружини Курдюкова. Словесна перепалка переросла в бійку, в ході якої пауерліфтер сильно побив чиновника. З 22 липня він перебував в стані медикаментозної коми. На жаль, медикам не вдалося його врятувати. 24 липня організм Курдюкова не витримав і він помер.

"Вчора ввечері помер Олександр Михайлович Курдюков. Світла пам'ять. Пішов дуже рано", - написав у Instagram губернатор регіону Василь Орлов.

Місцеві правоохоронці вже порушили кримінальну справу за статтею "Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю".

За даними LIFE SHOT, судово-медична експертиза нібито показала, що Олександр Курдюков помер від травми, яку він отримав в результаті удару при падінні.

На даний момент майстер спорту з пауерліфтингу Олексій Шкарін, з яким побився чиновник, проходить у справі як свідок. За його словами міністр впав сам.

Пізніше стало відомо, що 39-річний пауерлифтер Олексій Шкарін, після конфлікту з яким помер міністр Курдюков, затриманий. Зараз він доставлений на допит до Слідчого комітету.

Раніше ми також повідомляли про те, що в Мережі з'явилися подробиці трагічної загибелі двох чоловіків в Бердянську.