RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Печенька та снікерс: чим ще жителів Донбасу заманюють на вибори в РФ, фото

Окупаційна "влада" на Донбасі продовжує заманювати як може громадян на вибори у Держдуму РФ. Після коломийок, "влада" почала дарувати дешевий продуктовий набір тим місцевим жителям, які їдуть на територію Росії, щоб проголосувати на виборах до російської Держдуми.

Про це повідомив донецький блогер donetchanyn на своєму Telegram-каналі.

"Ціна голосу раба. Люди в коментарях обурюються, що його навіть продати не можна. Колись бізнес-центр України", - написав він.

Так, у "подарунковий набір" входить: пляшка мінеральної води, вологі серветки, батончик "Снікерс", пачка печива та яблуко.

Фото: t.me/donetch

У коментарях люди з іронією обурюються чому окупанти видають "Снікерс", якщо він "загниваючого заходу".

"Там же піндосській Снікерс, йпт! На виборах... До Держдуми...", "Так отож! Порожня пляшка і яблуко - тут зрозуміло. Тут питань немає. Але Снікерс! Винні мають бути покарані, однозначно. Це прокол","Водичку попить, яблучком закусить, серветками помитись ахахахаха набір юного ватноголового", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, у п'ятницю, 17 вересня в Росії стартували триденні вибори у Держдуму. З цієї нагоди всіх жителів ОРДЛО, що мають російський паспорт, закликали приєднатися до голосування депутатів РФ електронним шляхом або приїжджаючи особисто в Росію для цього.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Росія заводить конфлікт на Донбасі в глухий кут - член ТКГ Денис Казанський