RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Одкровення гопника: мережі потішила заяву Лукашенка про його схожість із Путіним

Нелегітимний президент Білорусі Олександр Лукашенко в одному з інтерв'ю розповів про свою схожість з чинним президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це він заявив в інтерв'ю журналу "Національна оборона".

За словами Лукашенка, його та Путіна пов'язують братні, теплі стосунки. Вони мають одні цінності на двох.

"Ми з ним на "ти" завжди. У нас дуже братські стосунки. Ми схожі чим? Ми, коли сидимо за столом, я кажу: "Слухай, я ось іноді думаю, чому ми практично однаково сприймаємо реальну дійсність?" Філософською мовою кажучи ..

Я говорю: "Ти дворовий, а я вуличний. Тобто ми прийшли звідти, з самого низу". Він каже: "Точно". - "Ти, говорю, у дворику в цьому виріс". Він часто мені розповідає. А я, говорю, виріс на вулиці. За мною ніколи було комусь дивитися. Батька не було, мати працювала з ранку до ночі. Добами працювала. Та я на вулиці фактично виросли ми побачили це життя. Ми мали одні цінності. І в нього, і в мене. Ми на них виросли. Тому ми однаково сприймаємо дійсність", – зізнався Лукашенко.

Користувачі мережі неоднозначно сприйняли інтерв'ю Лукашенку. Користувачі, не побоюючись, коментують його інтерв'ю.

Раніше ми писали, що Олександр Лукашенко звернувся до Путіна з проханням про надання Республіці Білорусь кількох дивізіонів ракетних комплексів "Іскандер". Лідер правлячого режиму Білорусі хоче, щоб їх розмістили на кордоні з Україною та на західних рубежах країни.