RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Захід вдарить санкціями по дочках Путіна: що відомо

Євросоюз обговорює запровадження санкцій щодо дочок президента Росії Володимира Путіна як реакцію на вбивства українських мирних жителів військами РФ, що відступають.

Про це з посиланням на власні джерела пише Bloomberg.

Санкції щодо дочок Путіна, Катерини та Марії більше нагадують символічний крок, оскільки невідомо, чи є у них значні активи за межами РФ, водночас їхньою метою є привернення уваги російського диктатора.

Життя дочок Путіна вкрите завісою таємниці, у них різні дівочі прізвища, а Кремль ніколи не підтверджував їхніх імен і не оприлюднював їхніх дорослих фотографій.

У 2015 році глава РФ розкрив деякі подробиці про своїх дочок. Він розповів, що вони обидві є випускницями російських університетів і розмовляють кількома мовами.

Марія Воронцова, його старша дочка, є співвласником компанії, яка, за словами джерел, інвестує в охорону здоров'я РФ. Катерина Тихонова керує інститутом штучного інтелекту МДУ.

Раніше глава Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн розповіла про п'ятий пакет санкцій, який введуть проти країни-терориста Росії. Він включає закриття портів для російських судів, вугільне ембарго та деякі заборони експорту.