RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Росії знову палять військкомати: фото

У Росії продовжують "працювати" партизани. Вони підпалили "коктейлем Молотова" військкомати у Волґоґраді, Рязанській і Ростовській областях у ніч на 15 травня.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а також видання "Медуза" на своєму Telegram-каналі.

Зокрема, близько 01:00 ночі за київським часом, 15 травня, підпалили будівлі військових комісаріатів Совєтського, Ворошилівського і Кіровського районів у Волґоґраді. За даними місцевої поліції, після ліквідації пожежі площею 20 кв. м., виявлено пляшку з ганчіркою - саморобний "коктейль Молотова", також поруч була літрова пляшка.

Через годину після підпалу у Волґоґраді, була спроба у селищі Пронськ Рязанської області. Вони підпалили двері та шибку військкомату, але будівля не згоріла.

У ніч на 14 травня партизани кинули "коктейль Молотова" у місті Ґуково Ростовської області у військкомат. Пожежу одразу ліквідували.

Примітно те, що російські правоохоронці так і не знайшли жодного з тих, хто це зробив. А тим часом відомо вже про 11 спроб підпалу військкоматів у різних регіонах Росії.

Нагадаємо, 9 травня у місті Балашиха Московської області Росії невідомий кинув у будинок військового комісаріату пляшку із запалювальною сумішшю.