RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Постраждали безліч військових літаків і гелікоптерів: з'явилися подробиці вибуху в російському Курську

Вчора, 29 червня, у російському місті Курськ чули вибухи та бачили стовп чорного диму - це наслідки подій на військовому аеродромі, де постраждало багато військової техніки російського окупаційного війська.

Про це повідомив радник керівника ОП Олексій Арестович в етері "ФейгінLIVE".

Вночі 29 червня у Курську місцеві почули потужні вибухи в районі військового аеропорту, а потім побачили високий стовп густого чорного диму. Губернатор області одразу вигадав "переконливу" версію подій, мовляв, це російська ППО збила український безпілотник.

Водночас деякі росіяни не повірили в це, оскільки і вибух, і дим від пожежі свідчать про більші масштаби події. Зокрема, Олексій Арестович розповів про втрати російських окупантів у своїй авіації - у результаті удару постраждали літаки та гелікоптери.

"Раптом вибухнув склад головного управління ракетно-артилерійського міністерства оборони прямо в 80 км від Москви, це було ще 22 червня. У Курську сталася біда – на військовому аеродромі щось вибухнуло і постраждало безліч військових літаків та гелікоптерів", - сказав радник керівника ОП.

Раніше "Апостроф" повідомляв про вибух під Москвою складу головного управління ракетно-артилерійського міноборони країни-терориста РФ.