RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Кара Господня: в РФ полчища сарани напали на місто, з якого робилися авіанальоти на Маріуполь

У Росії сарана напала на місто Приморсько-Ахтарськ Краснодарського краю, за комахами практично не видно неба. Саме з цього міста прилетіли літаки, які скинули авіабомбу на драмтеатр та пологовий будинок у Маріуполі, а зараз бомбардують Донецьку область.

Про нашестя сарани розповідає Telegram-канал "Підйом".

За словами місцевих чиновників, знищити сарану повністю неможливо, бо осередок знаходиться на грядах у плавневій зоні, де обробку заборонено.


Вони пояснюють катаклізм тим, що через пересихання рік площа ділянок, де сарана почувається комфортно, збільшується, і личинки комахи тепер відкладають там, де це раніше було неможливо.

Міський голова Маріуполя Петро Андрющенко написав у своєму Telegram-каналі, що з аеродрому саме атакованого сараною міста злітають російські літаки, які бомбять Україну.

"Місто, з аеродрому якого щодня злітають літаки, що бобмлять Донецьку область. Саме звідси були літаки, що скинули бомби на наш драмтеатр та пологовий будинок. Так от, прямо зараз це кляте місто під атакою бойової української сарани. Просто навала, з якою нічого не можуть вдіяти. Сама природа мститься за Маріуполь", - пише він.


Як повідомляв "Апостроф", рано вранці в середу, 13 липня, російські окупанти вдарили ракетами по мирних містах Донецької області - Краматорську та Костянтинівці.