RU  UA

Україні можуть почати нав'язувати нову угоду: Піонтковський розповів про цілі Путіна

Путін зрозумів, що його план "завоювати Київ за три дні" провалився і повністю захопити Україну йому не вдасться ніколи. Саме тому як "перемогу", яку він планує піднести своїй державі, російський тиран обрав підписання певної угоди щодо Херсонської та Запорізької областей.

Про це в ефірі програми "Руно. Війна" на Апостроф TV розповів політолог та публіцист Андрій Піонтковський.

За його словами, захоплені на сьогодні території вже неможливо продавати так, як президент РФ планував, проте щось рятувати, подавати своєму населенню як уявну перемогу, йому потрібно.

"Він вважає, що доки американське озброєння не надійшло повністю, потрібно захопити ще якісь шматочки української території. У даному випадку — Слов'янськ. І після цього активізувати всю свою західну агентуру, включаючи європейських лідерів, щоб нав'язувати Україні підписання якоїсь нової угоди, що залишає в руках Путіна та ОРДЛО, і значну частину Запорізької та Херсонської областей. Ось це він збирається продати своєму народу як перемогу", - заявив політолог.

Він зазначив, що саме Херсон має величезне символічне значення, після чого вже продавати нічого.

"Кожній людині в Росії - від останнього бомжа до секретаря ради безпеки Патрушева - вже буде ясно, що путін програв", - резюмував Піонтковський.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Путін зрозумів, що не може перемогти Україну на полі бою і перейшов до іншої тактики - Андрій Піонтковський