RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Російського солдата заманювали на війну в Україні трусами та шкарпетками: подробиці справи

Військова частина в Туві, Росія намагається повернути на повномасштабну війну проти України російського окупанта, який відмовився від служби, обіцяючи йому "вибачити" видані труси й шкарпетки. За відмову від такої "перспективної" пропозиції його визнали схильним до зради.

Про це написали в громадському русі "Новая Тува", посилаючись на дружину російського окупанта-відмовника.

Після наказу про звільнення окупант мусив здати на склад військової частини весь отриманий під час служби одяг та амуніцію. Єдине, що не вдалося здати, це 7 пар трусів, 9 пар зимових шкарпеток та 22 пар літніх. Аналогічних пар не знайшлося навіть у військових магазинах.

Попри факт того, що ці речі були вже списані, відповідно до законів країни-терориста РФ, на окупанта-відмовника записали борг перед державою. І після цього окупанту знову почали дзвонити з ВЧ, обіцяючи "все вибачити і навіть труси з шкарпетками", якщо він відновиться за контрактом і поїде в Україну власним коштом.

Водночас тувинець все ж відмовився випробовувати долю і не поїхав знову на повномасштабну війну, через що у його військовому квитку поставили відмітку про те, що він схильний до зради. Тепер окупант-відмовник не може знайти роботу.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Кремль вигадав, як поповнювати лави контрактників в Україні.