RU  UA

"Часткова" мобілізація росіян: чому Путін говорить одне, а військкомати роблять інше

У країні-агресорі Росії оголосили так звану "часткову" мобілізацію населення на повномасштабну війну проти України, однак на справі військкомати видають повістки навіть непридатним до служби чоловікам.

Про це в етері Апостроф TV розповів президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України" Павло Жебрівський.

Російський диктатор Путін після свого приниження на саміті Шанхайської організації співробітництва та усвідомлення поразки окупаційного війська на Харківщині вирішив оголосити мобілізацію населення у РФ.

Читайте також: Ва-банк-2: чим ризикнув Путін, оголосивши мобілізацію

Водночас у промовах Путіна й міністра оборони країни-терориста РФ Шойгу йшлося про 300 тисяч резервістів, але насправді військкомати проводять повну мобілізацію, часом навіть мобілізують непридатних до служби чи невійськовозобов'язаних.

"Кажуть, що Путін зараз на Валдає, куди він втік з Москви, щоб прийти до тями. З його мобілізації видно, що Путін та Шойгу кажуть одне, а військкомати роблять інше. Путін, отримавши на саміті ШОС по пиці, запустив мобілізацію, а військкомати діяли згідно з таємними пакетами (які поклали у сейфи 3-5 років тому), де мова йшла про повну мобілізацію. Ми це бачимо, тому що там мобілізують навіть тих, кому 59-62 роки", - пояснив Жебрівський.

Таке свавілля путінського режиму обурює росіян, але поки що незрозуміло, чи готові вони діяти й повалити диктатора, чи продовжуватимуть помирати на імперські фантазії свого вождя.

"Рашисти та московіти цим вкрай незадоволені. Тепер питання, куди це незадоволення піде, чи буде там бунт, який зруйнує цей режим", - додав Жебрівський.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Росії чоловік влаштував бійню у військкоматі.

Також "Апостроф" писав, що у Росії батька п'ятьої дітей мобілізували на повномасштабну війну.