RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Куди воно зникло?" Депутат Держдуми заявив про зникнення 1,5 млн комплектів уніформи

Депутат Державної думи РФ від Забайкалля, генерал-лейтенант запасу Андрій Гурулєв, який прямо наказував знищувати українські домівки, заявив, що "кудись" зникли 1,5 мільйона комплектів форми, які лежали на пунктах прийому особового складу.

Про це він повідомив на своєму каналі в Telegram.

"Мені досі незрозуміло, куди поділися півтора мільйони комплектів, які зберігалися на пунктах прийому особового складу. Звідки проблеми з формою ще з чимось? Це ніхто ніяк не збирається пояснити!", - написав Гурулєв.

Російський генерал-лейтенант запасу пропонує укомплектувати зараз на майбутнє пункти прийому особового складу. За його словами, наразі розгорнуто округи до кінця війни. Вони відповідають за російську мобілізацію та територіальну оборону, відповідальний за це головком сухопутних військ.

Читайте також: Кремль тягне час: американський генерал оцінив небезпеку для ЗСУ орди "мобиків"

Як зазначив Гурулєв, генерала армії Дмитра Булгакова, відстороненого з посади заступника міністра оборони РФ, не варто було "відправляти на іншу роботу".

"Треба конкретно запитувати, куди, де і чому так сталося, що у нас мобілізовані не отримують форми тощо. Бог йому суддя, сьогодні Михайло Євгенович Мізинцев прийшов на посаду заступника міністра з матеріально-технічного забезпечення, одночасно змінити ситуацію не вийде, але він це може зробити в майбутньому, я впевнений", - уточнив депутат країни-агресора.

Нагадаємо, росіяни довгий час ігнорували повномасштабне вторгнення військ РФ на територію України, поки це не торкнулося їх самих - мобілізований у рамках часткової мобілізації російський солдат розповів, що їх відправляють воювати без практичної і навіть теоретичної підготовки.