RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Готуйтесь до параду 200-х: ким є "мобіки" з РФ

Командування ЗС РФ перекинуло до окупованої Луганської області мобілізованих мешканців Липецька, які не забезпечені захисним спорядженням.

Про це повідомляє спільнота InformNapalm.

OSINT-розвідники володіють інформацією про те, що на окупованій Луганщині "засвітилися" мобілізовані мешканці російського Липецька.

Читайте також: Намагається схилити до цього рішення: Кремль чекає від Лукашенка нападу на Україну

"Мобіки", за даними InformNapalm, не проходили належний медичний огляд та військову підготовку зі злагодження у складі підрозділу полку. Більш того, мешканці Липецька, яких примусово мобілізували до лав ЗС РФ, не забезпечені захисним спорядженням.

"На цей час мобіки намагаються через своїх дружин подати скарги до прокуратури Липецька щодо відсутності спорядження, медичних комісій та місячної підготовки на полігоні. Емоційний стан громадян пригнічений, розуміють, що їх відправили на забій і російське командування не зацікавлене у збереженні їх життя та здоров'я", - йдеться у публікації розвідувальної спільноти.

InformNapalm, аналізуючи дані від інсайдерів, дійшли до висновку, що незабаром у Липецьку відбудеться парад "вантажів 200" за рахунок громадян, які були примусово мобілізовані та відправлені до Луганської області.

Варто також зазначити, що Росія, готуючись, можливо, до нової активної фази військової агресії, вивозить з території Білорусі бойову техніку та боєприпаси. Найближчим часом сплановано переміщення на територію РФ ще 13 ешелонів.

Також читайте матеріал "Апострофа": Ворог шукає ресурси для ведення війни: вечірнє зведення Генштабу за 9 жовтня