RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На які втрати готовий Путін заради захоплення України: названо значну цифру

З початку повномасштабного вторгнення країна-терористки Росії війна пішла не за планом Кремля, але диктатор Путін готовий втратити навіть 300 000 російських окупантів, аби тільки встановити контроль над Україною.

Про це написали журналісти-розслідувачі в матеріалі видання The New York Times.

Ще в березні 2022 року під час зустрічі з прем’єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом російський диктатор Путін сказав, що українці виявились "жорсткішими", ніж він на це розраховував.

Читайте також: Путін не божевільний і не хворий: NYT розповіло про манію величі диктатора

Водночас Путін заявив, що хоч війна йде складніше за очікування, але вона на території України, тому заради перемоги кремлівський очільник готовий пожертвувати значною кількістю російських окупантів та колосальними фінансами.

За інформацією видання, представники країни-терористки РФ передали президенту США Джо Байдену різкий меседж: Росія не відступить, незважаючи на кількість вбитих і поранених росіян на полі бою.

Один із членів НАТО свідчить, що Путін погоджується покласти в повномасштабній війні проти України 300 тисяч російських військових, а це майже втричі перевищує нинішні втрати окупаційного війська РФ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, яку ціну заплатить Росія, якщо спробує повторно наступати на Київ.