RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Питання у здоров'ї: Пєсков пояснив, чому Путін ховається від журналістів

Російський диктатор Путін не тільки скасував щорічний виступ на Федеральних зборах, а повністю відмовився від спілкування із журналістами так, як це було до пандемії коронавірусу.

Про це повідомив прессекретар глави країни-терористки РФ Дмитро Пєсков на брифінгу 30 грудня, передає Telegram-канал "Ви слухали Маяк".

За його словами, здоров'я кремлівського диктатора - це питання держбезпеки, у зв'язку з чим люди, відповідальні за здоров'я і життя Путіна, повинні ще більше посилити "запобіжні заходи" для нього.

Читайте також: Репресії "під ялинку" Путін підписав цілу низку найжорсткіших законів

"Чесно кажучи, навряд чи воно [спілкування Путіна з пресою] буде зовсім таким самим, яким воно було до пандемії в найближчій перспективі. Нема чого гріха таїти. Ви бачите процеси мутації вірусу, сильні епідеміологічні хвилі грипу. У таких умовах здоров'я президента — це питання державної безпеки", — сказав Пєсков.

До того ж речник Кремля додав, що Путін не буде вітати з Новим роком президентів "недружніх країн", тобто лідерів цивілізованого світу, які засудили повномасштабне військове вторгнення РФ в суверенну й незалежну Україну.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як розрізнити двійників Путіна, які час від часу з'являються на публіці.