RU  UA

Чому Путін скасував свій щорічний виступ: експерт розкрив цікаву деталь

Відміна виступу російського диктатора володимира путіна на Федеральних зборах, ймовірно, пов'язана з безпекою та страхом "бункерного діда" бути ліквідованим.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомив політтехнолог Тарас Загородній

"Відміна виступу путіна на Федеральних зборах – це дуже цікава ситуація, тому що згідно з російським законодавством, виступ на цих зборах є обов'язком президента. Я думаю, що тут питання пов'язане з безпекою, путін просто боїться замахів. Але це й поганий знак для еліт, тому що він не хоче спілкуватися навіть з ними. І для них це поставить ще більше запитань, а навіщо нам такий лідер потрібен? Для російських еліт зрозуміло, що війна програна і вони вже намагаються вибудувати свою поведінку під постпутінську росію. Путін взагалі вже є великою перешкодою для тих еліт, які є радикальними і хочуть його знести та добратися до влади. І він не потрібен тим елітам, яким він заважає витрачати свої гроші на Заході", – пояснив експерт.

Як повідомляв "Апостроф", російський президент володимир путін збирався за 10 днів захопити Україну, але цей "бліцкриг" росії не вдалося реалізувати через деякі обставини.