RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Побічний ефект лікування: у датській розвідці розповіли про манію величі Путіна

Відповідно до джерел, наближених до кремлівського диктатора Володимира Путіна, він страждає від низки серйозних захворювань – у той же час датська розвідка стверджує, що президент РФ, ймовірно, хворий на рак, а медикаментозне лікування могло вплинути на розвиток у нього "манії величі".

Про це повідомляє Berlingske.

Так, за словами голови відділу аналізу Росії Служби військової розвідки Данії, цей фактор міг вплинути на рішення, які приймає російський диктатор, у тому числі і про початок повномасштабної війни в Україні.

Читайте також: Від онкології до шизофренії: що пишуть західні ЗМІ про хвороби Путіна

У розвідці вважають, що дивні рухи та пози Путіна також можна пояснити його хворобою, при цьому смертельної загрози для нього наразі немає. Експерти також підкреслили, що при цьому лідер Росії, ймовірно, відчуває постійні сильні хронічні болі, тому він, наприклад, рефлекторно хапається за стіл, щоб її зменшити.

Також у данській розвідці стверджують, що одним із факторів, які спровокували найбільшу війну в Європі з часів Другої світової війни, ймовірно, були ліки, які на той час приймав російський президент Володимир Путін.

"Манія величі - один із відомих побічних ефектів гормонального лікування, яке він проходив. Це не те, що я можу сказати напевно, але я думаю, що це вплинуло на його рішення, коли він розпочав війну в Україні", - резюмували у розвідці.

Раніше ми писали, що президент Росії Володимир Путін серйозно хворий, ймовірно, на онкологію, свідчить доповідь психіатрів спецслужб США.