RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Росіянин приєднався до лав пропагандистів і підпалив військкомат у Братську: фото та відео

Ймовірно, напередодні нової масштабної хвилі мобілізації, яку можуть розпочати в РФ вже 15 січня, в країні знову почалися пожежі у військкоматах - один з них горів в ніч на 9 січня в місті Братськ Іркутської області. У підпалі підозрюють 21-річного звукорежисера місцевої телекомпанії, яка підтримує війну в Україні.

Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Уточнюється, що інцидент стався близько другої години ночі. Хлопець переліз через паркан військкомату на вулиці Рябіновій, 11, після чого почалася пожежа. Будівля зазнала пошкоджень на площі 50 квадратних метрів, постраждалих немає.

За підозрою у підпалі військкомату затримали 21-річного звукорежисера місцевої телекомпанії "Братськ", яка підтримує війну в Україні.

Читайте також: Росгвардієць влаштував стрілянину в Москві, повернувшись з війни в Україні: фото та відео

Звукорежисера оперативно видалили зі списку співробітників на сайті ТРК "Братськ". Ця телерадіокомпанія регулярно публікує матеріали, що схвалюють військове вторгнення РФ до України.

Чим був викликаний вчинок тепер уже колишнього звукорежисера ТРК – незгодою з тим, що його країна веде війну в Україні, чи небажанням самому потрапити в окоп – невідомо.

Нагадаємо, після того як 21 вересня російський диктатор Володимир Путін оголосив про часткову мобілізацію в РФ, територією країни прокотилася хвиля підпалів військкоматів. Однак палали не лише вони - підпалювали також адмінбудівлі і навіть робили самопідпали.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СвітЕкс-СРСР
Теги: