RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Путін хворий: на Заході вказали на ознаки хвороби

Російський диктатор Володимир Путін зазнає хронічних болів, пов'язаних з ймовірним онкологічним захворюванням – він може приймати відповідні препарати, що впливають на його психіку щодо прийняття рішень щодо війни в Україні.

Про це заявили співробітники спецслужб Данії та Великобританії, повідомляє CNBC.

За словами офіцера данської розвідслужби Йоакіма, побічним ефектом медикаментів, що приймаються, можуть бути психічні порушення, манія величі, затуманені судження про війну.

Читайте також: У Путіна серйозна хвороба: схуд на 8 кг і сидить на ін'єкціях

Водночас британський шпигун Крістофер Стіл заявив, що Путіна постійно супроводжує бригада медиків, оскільки його стан суттєво погіршується.

На це також вказує постійне потирання Путіним тильної сторони правої руки та прикриття її лівою – цілком можливо, що саме у праву долоню йому вводять препарати через крапельниці, а диктатор намагається сховати сліди від голки.

Крім того, ЗМІ звернули увагу на той факт, що Путін часто стискає рукою край столу чи ручки крісла. При цьому він смикає ногою і постійно кашляє.

Раніше ми писали, що під час переговорів російського диктатора Володимира Путіна з президентом Казахстану Касимом-Жомартом Токаєвим у глави Кремля судомно смикалися ноги, що може бути ознакою хвороби Паркінсона.