RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Путіну стає гірше: ЗМІ звернули увагу на важливий момент

У російського диктатора Путіна погіршилися проблеми зі здоров'ям, унаслідок яких той змушений хапатися за стіл для утримання рівноваги, а весь його вигляд свідчить про слабкість та наляканість.

Про це повідомили в MailOnline з посиланням на слова колишнього генерала спецслужб Росії.

За його словами, Путін розуміє масштаби проблеми того, що російські окупанти регулярно зазнають поразок у повномасштабній війні проти України. Це одна з причин поганого стану здоров'я диктатора.

Читайте також: Путін і його мільйонна армія: російські еліти вже готуються до ери після диктатора

На фото й відео з російським диктатором помітно, що він часто тримається за стіл для опори, неконтрольовано рухає ногами й ходить зовсім невпевнено. До того ж Путін часто відмовляється від публічних заходах, а на тих, куди з'являється, постійно кашляє.

Як сказав колишній начальник московського відділу ФСБ генерал Євген Савостьянов, Путін недооцінював можливість Заходу протистояти йому та мав хибне уявлення про боєздатність російських окупантів.

У зв'язку з цим і задля збільшення рівня підтримки політики Кремля щодо ведення війни диктатор регулярно залякує росіян тим, що Захід нібито хоче розділити РФ й знищити російський народ.

"Якщо підемо цим шляхом, думаю, що долі дуже багатьох народів Росії, і перш за все, звичайно, російського народу, можуть кардинально помінятися, ну просто кардинальним чином. Я навіть не знаю, чи зможе зберегтися такий етнос як російський народ у тому вигляді, в якому є сьогодні. Ну, будуть московити якісь, уральці й так далі", – сказав Путін.

Раніше "Апостроф" повідомляв, чому Путін знову розкачує тему про ядерну зброю.