RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Чому Кадиров виглядає опухлим? На Заході дізнались подробиці про його хворобу

Ватажок чеченських бойовиків Рамзан Кадиров, до якого терміново вилетів відомий лікар з ОАЕ, імовірно, серйозно хворий. Колишній віце-прем’єр Чечні Ахмад Закаєв стверджує, що в нього проблеми з нирками.

Про це повідомляє видання Bild.

Читайте також: Кадиров зробив несподівану заяву про незалежність Чечні та війну з Росією

Так, за останні місяці Кадиров сильно набрав ваги, а також часто не може розплющити очі. Колишній віце-прем’єр Чечні Ахмад Закаєв переконаний, що в нього проблеми з нирками.

Рамзан Кадиров. Ліворуч - лютий 2023, праворуч - березень 2022Фото: twitter.com/BILD

"Кажуть, він привіз до Чечні лікаря з Об’єднаних Арабських Еміратів, бо не вірить медикам у Москві", - пишуть журналісти Bild.

За інформацією джерел видання, головний лікар ниркового відділення лікарні Burjeel в Абу-Дабі Яссін Ібрагім М. Ель-Шахат відвідав Грозний ради свого пацієнта - Кадирова. Через свою хворобу ватажок чеченських бойовиків не зміг бути на виступі російського диктатора Володимира Путіна 21 лютого у Москві.

"Те, що Кадиров час від часу видається енергійним і спритним, пояснюється, як кажуть, стимуляторами. Тепер кажуть, що чеченський божевільний залежний від цих та інших таблеток", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми писали, що син президента Ічкерії Аслана Масхадова - Анзор Масхадов повідомив, що кремлівський ставленик, глава Чечні Рамзан Кадиров, має підтримку виключно серед свого оточення, тоді як населення його не підтримує.