RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Вже не до танців: "мобики" з Марій Ел записали жалібне звернення до Путіна

Російські мобілізовані з Марій Ел, що біля Казані, записали звернення до президента РФ Володимира Путіна зі скаргами на те, що їх "посилають на забій у м'ясні штурми" непідготовленими до цього.

Відповідне відео опублікував антивоєнний канал у Telegram "Сеятель ветра".

Читайте також: Українці розгромили під Авдіївкою полк сибірських "мобиків": їхні родини записали жалібне відео для Путіна

"Пам'ятаєте мобілізованих з Марій Ел, які радісно танцювали перед відправкою на фронт в Україну? Тоді це відео ще поширювала z-психушка з криками "ура, ось тепер покажемо нац*стам", "х*хли, готуйтеся" тощо. Так от тепер ці мобілізовані вже чомусь більше не танцюють, а записують жалібні звернення до Путіна. Кажуть, що їх посилають на забій у "м'ясні штурми" без підготовки", - йдеться в повідомленні.

У відео російські мобілізовані кажуть, що їх у кількості приблизно 40 осіб відправили до міста Новодружеськ Луганської області на передову без підготовки.

"Вся наша рота не підготовлена для штурму, цим займаються конкретні люди, спеціальні війська. Бездумні втрати, в принципі, також не потрібні. У зв'язку з цим просимо вас розібратися", - сказали вони у відеозверненні до президента.

Раніше ми розповідали, що окупанти та їхні матері не знають цілей війни з Україною.