RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

У Підмосков'ї впав "український" безпілотник із вибухівкою: фото та всі подробиці

У лісі під Москвою виявили триметровий безпілотник із вибухівкою – на нього натрапила місцева мешканка, яка хоронила у лісі своє кошеня. Імовірно, цей літальний апарат також пошкодив автомобіль днем раніше.

Про це йдеться у місцевому Telegram-каналі.

Так, безпілотник, імовірно споряджений зарядами C-4, що впав неподалік Ногінська, виявила жінка, яка вранці 23 квітня пішла в ліс ховати своє кошеня, яке померло. Вона натрапила на літальний апарат, коли поверталася назад, проте побоялася повідомити поліцію. Натомість жінка виставила фото до садового товариства, а один з учасників чату зателефонував поліцейським.

Читайте також: Три безпілотники літали над військовою частиною у Підмосков'ї

Повідомляється, що на місці падіння дрону вибухотехніки працювали близько п'яти годин. При цьому, звідки було запущено безпілотник, наразі невідомо.

Варто зазначити, що днем раніше, неподалік місця падіння літального апарату, постраждав автомобіль - в нього влетіла дивна деталь. Жінка за кермом відразу зупинила транспортний засіб і зателефонувала до поліції, розповівши, що удар по машині був дуже сильним. Правоохоронці оформили предмет як деталь, що випала з машини, що їхала назустріч, забрали її і поїхали.

Інцидент з авто стався неподалік селища імені Воровського — там же, де виявили безпілотник UJ-22 Airborn, що впав, з 17 кілограмами вибухівки.

Раніше ми писали, що Москва та Петербург для атаки безпілотниками не такі цікаві, як цілі, де є військові підприємства.

  • Вас може зацікавити:

Вночі в Севастополі пролунали вибухи: відео та подробиці атаки

Звільнення Криму: Рефат Чубаров розповів про евакуацію окупантами своїх сімей

Як у своєму домі жили: Україна готує "сюрприз" росіянам, які в'їхали в Крим за час окупації