RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

В Бурятії під час покладання вінків на 9 травня пролунав вибух, є постраждалі: відео з місця "бавовни"

Після влучання безпілотника по куполу Кремля 3 травня, у 24 регіонах Росії скасували паради до дня 9 травня. А в тих далеких містах, де вони відбулися, не обійшлося без курйозів - під час покладання вінка в Бурятії вибухнула петарда, є постраждалі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, святкування Дня Перемоги у Селегинську, республіці Бурятія закінчилося травмами. За словами очевидців, під час традиційного покладання вінків до пам'ятника вибухнула петарда, якимось чином ударивши зверху.

Читайте також: У Владивостоці заборонили БПЛА, а в Єкатеринбурзі задихалися від диму: як в РФ проходять військові паради. Фото

За попередніми даними, одна з петард, яку запускала адміністрація, пішла не по заданій траєкторії, а на людей. Від вибуху постраждали жінка та кілька дітей.

Раніше ми писали, що в Москві пройшов військовий парад з нагоди традиційного для Росії свята "перемоги", яким стало 9 травня. Цього року до Путіна приїхали керівники низки держав – спільник з війни в Україні Олександр Лукашенко, а також лідери країн Середньої Азії – Вірменії, Киргизії, Казахстану, Таджикистану та Узбекистану.

  • Вас може зацікавити:

В Україні ніколи не було єдиного формату: історик про відзначення Дня перемоги 9 травня

В Україні відзначають День пам’яті й примирення: "Ніколи знову" замість російського "Можем повторить"

"Москва, спиш?": у столиці Росії з'явилися дивні мітки перед парадом 9 травня