RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

На Рубльовці своя ППО? Москвичі влаштували істерику після атаки БПЛА

Рано вранці у вівторок, 30 травня, безпілотники атакували житлові будинки в Москві, також літальні апарати помітили в Підмосков'ї - ППО спрацювало на Рубльовці, а от на вулиці Профспілковій збити дрон не вдалося.

Реакцію росіян на атаку дронами публікує "Апостроф".

Так, деякі росіяни раптом захвилювалися, що цілями дронів стали житлові будинки у той час, як житла українців обстрілюють або знищують уже понад рік. Багато хто обурюється бездіяльності генералів та надіється, що після цього вони почнуть "рухатися".

Інші рашисти пропонують почати "воювати в повну силу", "мости знищити в хлам", аби українцям не постачали зброю, "обрубати газ". Деякі особи просто пишуть пусті гасла, на кшталт "Перемога буде за нами". А дехто передбачає, що Росії тепер доведеться "в цьому жити, як Ізраїль".

Читайте також: Окупанти атакували Київ "шахедами": є пошкодження та загиблі

Коментарі іще однієї категорії росіян наочно демонструють усю їхню сутність – вони обурюються, що дрони над елітним районом Рубльовкою збили, а на звичайній Профспілковій вулиці – ні.

"По Рубльовці треба, щоб еліта о**єла, яка гальмує СВО", - радить рашист. Інша жінка додає: "Хто ми у спальному районі, а хто вони. Ось тут збивають, а у нас х*р".

Ще дехто задає "цілком серйозне" питання – чому не увімкнули сигнал повітряної тривоги, невже на безпеку громадян наплювати?

Раніше ми публікували дані про втрати РФ в Україні.

  • Вас може зацікавити:

"Бавовна" не припиняється: у Москві спалахнув житловий комплекс біля Академії ФСБ

У Москві чергова "бавовна": після вибуху в супермаркеті спалахнула пожежа. Відео

"Бавовна" відвідала не тільки Бєлгород: уночі в Росії прогриміли вибухи