RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Буде військовий переворот? Пригожин відреагував на обстріл найманців "Вагнера"

Після ракетного удару по табору ПВК "Вагнера" регулярною російською армією рада командирів команди найманців прийняла рішення, що зло, яке несе військове керівництво РФ, має бути зупинено.

Про це, як пишуть "Z - паблики", заявив голова поріділої ПВК Євген Пригожин.

Читайте: Яке майбутнє чекає Пригожина: екс-розвідник дав прогноз

За його словами, армійське керівництво нехтує життям солдатів, забувши слово "справедливість", проте ПВК збирається її повернути.

"Тому ті, хто знищили сьогодні наших хлопців, і знищили десятки, багато десятків тисяч життів російських солдатів, будуть покарані", - анонсував Пригожин, попросивши нікому не чинити опір.

"Усі, хто намагатиметься чинити цей опір, ми вважатимемо, що це загроза, і знищуватимемо негайно, включаючи будь-які блокпости, які стали на нашому шляху, будь-яку авіацію, яку побачимо над своїми головами", - попередив очільник військової компанії.

Цивільних Пригожин попросив зберігати спокій і за маршрутом проходження ПВК не виходити на вулиці.

"Після того, як ми закінчимо розпочате, ми повернемося на фронт для захисту нашої Батьківщини", - пообіцяв він, додавши, що президентська влада, уряд, МВС, Росгвардія та інші структури працюватимуть у звичному порядку й надалі, а до відповіді покличуть тих, "хто знищує російських солдатів".

Нагадаємо, раніше Євген Пригожин на тлі десятків трупів "вагнерівців" лаявся на адресу міністра оборони Росії Сергія Шойгу та начальника Генерального штабу Валерія Герасимова через брак боєприпасів.

Вас може зацікавити:

"Зброд під командуванням дебілів": французький генерал висловився про армію Росії

Кремль його використав: Путін може ліквідувати Пригожина

Вербування зеків на війну: у Пригожина з'явився конкурент і їх кількість зростатиме