RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Сочі звучали сирени: російський курорт накрила нова потужна злива, фото і відео

Карма за підрив Каховської ГЕС наздогнала росіян - через зливи, в Сочі підтоплені будинки та автомобілі, проводиться евакуація місцевого населення з деяких районів регіону.

Про це повідомляє низка місцевих Telegram-каналів.

Читайте також: Далі – каміння з неба: біля Кримського мосту пронісся потужний смерч, відео

"На Сочі впала потужна злива! Пересуватися мікрорайоном Мирний зараз можна тільки на даху автомобіля. Частково підтоплено 13 вулиць, вода йде дуже повільно. За словами місцевих жителів, востаннє подібна повінь була у 2015 році. МНС повідомляє про 150 затоплених прибудинкових територій і в домоволодіннях. На цей час рятувальники проводять відкачування води, проводиться евакуація людей" , - йдеться в одному з пабліків.

Повідомляється про десятки затоплених машин та домоволодінь. Також підтоплює район Веселе, в Адлерському районі Сочі працювали сирени. У ряді російських регіонів запроваджено обмеження через негоду.

"Селище Мирне біля олімпійських об'єктів евакуюють через зливи. У Сочі людям рекомендували залишатися вдома або в безпечному місці через підвищення рівня води в річці Хорота до позначки "небезпечне явище". Припинено поїзди до Абхазії, закрито рух транспорту Транскавказькою автомагістраллю у Південну Осетію.Припинено роботу Керченської переправи через сильний вітер.У Магаданській області, де після 37-градусної спеки випав сніг, оголошено екстрене попередження", - йдеться в одному з повідомлень.

Раніше "Апостроф" повідомляв що в Іркутській області через потужні зливи річки вийшли з берегів, затопивши вулиці та будинки. У регіоні запровадили режим надзвичайного стану.

Вас також може зацікавити:

"Бавовна" дісталася Ростовської області: окупанти заявили про атаку БПЛА, фото

Біля Керчі потужна "бавовна", окупанти зупинили рух Кримським мостом: відео і всі подробиці

Потрапив у немилість Кремля: Герасимов відсторонений від командування військами в Україні