RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Знімали про Україну, а вийшло про реалії Росії: путінська пропаганда запустила "німецький" ролик

Російські пропагандисти раніше виклали епічне відео "захоплення" порожнього, практично зруйнованого будинку представниками Росгвардії, а зараз у РФ почали тиражувати нібито німецький ролик "Хайль, Зеленський", знятий під виглядом соціальної реклами партією "Альтернатива для Німеччини", однак відео було створено в країні-агресорі за участю акторів другого плану.

Про це повідомляє російський опозиційний канал Агенство.Новости.

Читайте: "Z-військори" видали телеведучого Майкла Щура за канадського найманця: фото

У невеликому відео показано будинок "звичайної" родини у сучасній Німеччині. До нього заходить група людей у формі військового крою, яка виносить усе майно з квартири на "потреби України", вішає на стіну портрет президента Володимира Зеленського зі словами "Хайль, Зеленський".

Наприкінці відео з'являється титр, який повідомляє, що з бюджету Німеччини на війну в Україну відправлено понад 22 мільярди євро.

Як стало відомо, роль командира силовиків зіграла Юлія Мандрико, голову родини – Валентин Воробйов, а його дружину – Юлія Конюхова.

В той же час ведучий федерального "Першого каналу" Руслан Осташко повідомив, що автори ролика - члени партії "Альтернатива для Німеччини".

"Військкор" Олександр Коц написав, що відео розраховане на "пересічних громадян Німеччини".

Відео також опублікували кілька великих російських ЗМІ. Наприклад, "Аргументы и факты" повідомили, що це "німецька соціальна реклама".

Нагадаємо, нове "розслідування" Держдуми РФ з'ясувало, що один із проектів Міноборони США - це "комахи-союзники", які переносять генно-модифіковані віруси та патогени, щоб завдати Росії прямої економічної шкоди.

  • Вас може зацікавити:

Путініст Басков у сльозах подякував армії РФ за можливість ходити до ресторанів

Працює "Легіон Хургада": в мережі вибухнули мемами і фотожабами про з'їденого акулою росіянина

Доказ для Гааги: пропагандист РФ на камеру заряджав РСЗВ "Град"