RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Грузини влаштували "гарячий прийом" лайнеру з росіянами на борту: в Батумі знову протести, відео

Грузини не дуже люблять представників Росії та не втрачають можливості поставити їх на місце. Так, під час заходу до порту Батумі круїзного лайнера Astoria Grande з російськими туристами місцеві жителі влаштували протести проти присутності окупантів на їхній землі.

Про це пише "Луна Кавказу".

Читайте також: Чи паде Грузія: Путін запустив "Троянського коня-2"

"Вранці на акцію протесту в батумському порту зібралися студенти, опозиціонери та громадські активісти. На місці встановлено металеві огорожі, посилено заходи безпеки. Затримано до 10 учасників протесту – у зв'язку з якими діями поки не уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що серед пасажирів лайнера – зірки телеканалу RU.TV, які підтримують війну РФ проти України та російського президента Володимира Путіна.

"Зокрема, на борту присутній учасник марафону "Zа Росію" на підтримку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, прихильник анексії Криму Росією та висування Путіна у президенти РФ у 2018 році, а також колишній соліст групи Hi-Fi Мітя Фомін, проти якоговвела санкції. Також серед пасажирів лайнера російський музичний гурт "Тестостерон", який виступав перед військовослужбовцями ЗС РФ у військовому госпіталі Міноборони Росії в Нижньому Новгороді, а також Семенівським полком у Москві, ще один артист на Astoria Grande – це білорус Дмитро Колдун, який давав концерт у так званій "ДНР" у 2018 році та підтримує агресивну політику РФ", - йдеться у матеріалі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що президент Грузії Саломе Зурабішвілі оголосила бойкот грузинській авіакомпанії Georgian Airways через те, що та відновила рейси до Росії.

Вас також може зацікавити:

Донька та зять Лаврова прилетіли до Грузії: люди вийшли на протест, є затримані

Путін скасував візовий режим із Грузією: президент Зурабішвілі назвала указ "черговою російською провокацією"

Ксенію Собчак у Грузії не впустили до бару, який ввів візи для росіян: відео