RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Чечня без Кадирова стане проблемою для режиму Путіна: прогноз ISW

Постійне занепокоєння щодо здоров'я глави Чеченської Республіки Рамзана Кадирова в російському інформаційному просторі підкреслює його важливість для Путіна щодо подальшої стабільності в Чечні.

Про це йдеться у звіті (ISW).

Згідно з інформацією Головного управління розвідки України (ГУР) 15 вересня Рамзан Кадиров перебував у комі, що стало основою для поширення чуток про його поганий стан здоров'я серед російських мікроблогерів та інсайдерських джерел. Однак сам Рамзан Кадиров, у відеозаписі, опублікованому 17 вересня, спростував ці чутки щодо свого стану здоров'я.

Читайте також: Перебуває в комі? У ГУР розповіли про критичний стан здоров'я Кадирова

"Дестабілізація правління Кадирова в Чечні стане серйозним ударом для режиму Путіна, частково через те, наскільки важливим для ранньої популярності Путіна в Росії було встановлення стабільності в Чечні через жорстоку і кровопролитну війну", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 17 вересня чеченський опозиціонер Абубакар Янгулбаєв написав, що Кадиров помер не публікуючи жодних подробиць. Після цього в особистому Telegram-каналі Рамзана Кадирова опублікували відеоролик, який нібито зняли під час прогулянки голови Чечні. Загарбник виглядає набряклим, проте немає точної інформації, коли саме знімали відео.

"Дуже раджу всім, хто в інтернеті не може відрізнити правду від брехні, прогулятися на свіжому повітрі, упорядкувати думки. Дощ чудово бадьорить", - йдеться в підписі до публікації.

Раніше ми розповідали, що Кадиров записав відео з явним натяком на кінець.

  • Вас може зацікавити:

Знайшов спосіб задонатити на ЗСУ: у мережі висміяли Кадирова за "винагороду" ГУР за Делімханова

Кадиров боїться за себе: син голови Ічкерії розповів, як відбувається мобілізація у Чечні

Кадиров видав за гуманітарку награбоване в Маріуполі його мародерами: відео